Beste locatie voor vergaderingen in de stad Nijmegen

Wilt u de bijeenkomst in de stad Nijmegen en op zoek naar de beste locatie te regelen? Dan hier kunt u de betere locatie gerelateerde info te krijgen. In de stad Nijmegen Sfeerhuys is het beste voor het regelen van uw bijeenkomst. Ze hebben verschillende kamers, waaronder een plenaire zaal, waar u kunt voldoen aan ongeveer 30 mensen. Ook bieden ze een gezonde snack, heerlijke lunch en een heerlijk diner. Ze hebben een goede parkeergelegenheid en bieden een unieke vergaderlocatie in het hart van Nijmegen.Als u wilt verrassende, actieve of sportieve vakantie in een functie of een bijeenkomst neem dan Sfeerhuys ook voorziet suggestie voor dat, ook u kunt wandelen in het Flora Park of de kinderboerderij in je vrije tijd. Er zijn vele aanbiedingen die door Sfeerhuys voor de vergadering Nijmegen en stageperiode.Hier zijn enkele fundamentele tarieven gegeven door Sfeerhuys:
• Dagdeel vergaderen ( 3,5 uur) € 10,00 p.p.
In een halve dag vergadering inclusief koffie / thee en ze biedt thee, koffie en water op elke tafel.

• Uitgebreide lunch € 24,00 p.p.
Een uitgebreide lunch bieden ze soep, diverse soorten brood, beleg, salades, fruit en warme variaties, kwark en drankjes.

• Eenvoudige lunch € 12,00 p.p.
In eenvoudige lunch is inclusief luxe broodjes en drankjes.

• Borrel (1 uur) € 7,50 p.p.
Borrel bieden 1 uur in die gezellige drink bevat met drankje naar keuze en enkele lekkere hapjes.

In onze vorige post leerden we over de beste feestlocatie voor bruiloft en hier hebben we gesproken over de beste locatie voor de bijeenkomst in de stad Nijmegen.

Write a comment

Comments: 0